ADRIANA COSTIN A FOST PROMOVATĂ ÎN FUNCȚIA DE SUPERVISOR SECȚIE COPOLIMER ÎN PUROLITE ROMÂNIA

Purolite anunță promovarea Adrianei Costin în funcția de Supervisor Secție Copolimer .

În  noua sa funcție, Adriana va coordona întreaga activitate din secția Copolimer, având ca responsabilitate principală îmbunătățirea productivității. Adriana va raporta direct Managerului de Producție.

Înainte de a se alătura echipei Purolite România, în mai 2008, pe poziția de Inginer de Proces, Adriana a lucrat ca inginer chimist într-o altă mare companie din industria chimică.

Gândindu-se la această promovare, Adriana consideră că ”prin activitatea mea, de-a lungul anilor, ca inginer de proces, am dovedit disciplină, perseverență și seriozitate. Am reușit să cunosc echipamentele și posibilitatea de adaptare a acestora la cerințele actuale și viitoare. Noua poziție îmi schimbă responsabilitățile, dar fostele responsabilități completează foarte bine implementarea celor noi.”

Referitor la activitatea sa în Purolite, ea afirmă: ”Îmi plac foarte multe provocările profesionale. Acest nou post înseamnă o dezvoltare continuă. Noile produse, noile cerințe ale pieții și ale companiei sunt o adevărată provocare. Fac ceea ce îmi place!”

Adriana a absolvit  în 2004 Universitatea ”Gheorghe Asachi” din Iași, Facultatea de chimie industrială fiind licențiată în Inginerie Biochimică; în 2005 a obținut masterul în Cataliză Enzimatică.

Adriana este o persoană deschisă, sociabilă, dovedind bune cunoștințe tehnice. În timpul liber, îi place să urmărească și să practice, uneori sportul, cu precădere tenis și volei.

Îi dorim Adrianei mult succes în noua sa funcție!

adriana costin employee headshot