PUROLITE S.R.L.,din Oras Victoria, Aleea Uzinei nr.11, Jud. Brasov, in calitate de titular, anunta publicul interesat asupra, organizarii dezbaterii publice pentru planul:

PUZ- CONSTRUIRII UNEI STATII DE EPURARE APE UZATE INDUSTRIALE REZULTATE DE LA FABRICA PUROLITE CU EVACUARE IN RAUL OLT, propus a fi realizat in jud. Brasov, oras Victoria.

Dezbaterea publica va avea loc la sediul Primariei Orasului Victoria din Jud. Brasov, orasul Victoria str. Stadionului nr.14, in data de 11.01.2021 , ora 16.00 cu participarea autoritatilor interesate de plan.

Raportul de mediu poate fi consultat la sediul APM Brasov, localitatea Brasov, str. Politehnicii nr.3, de luni pana joi intre orele 8-16.30 si vineri intre orele 8-14.

Observatiile publicului se primesc in scris, cu datele de identificare ale reclamantului, zilnic intre Orele 8-16 la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Brasov, str. Str. Politehnicii nr.3 si pe adresa de email: office@apmbv.anpm.ro in termen de 45 de zile calendaristice, respectiv pana la data de 10.01.2021.